Iso Numero etsii vapaaehtoisia!

Kaduilla myytävä kulttuurilehti Ison Numeron toimitus järjestää info-illan vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille 9.5. kello 17:00. Tilaisuus pidetään Vailla vakinaista asuntoa ry:n tiloissa Helsingin Sörnäisissä.

Kiinnostaisiko sinua auttaa Isoa Numeroa ja tukea lehden myyjiä työssään? Olemme suunnittelemassa vapaaehtoistoimintaa myyjien ja lehden tueksi, ja haluamme kuulla mielipidettäsi.

Ajatuksenamme on mahdollistaa helppoa arkeen sopivaa tekemistä, jonka kautta pääset tutustumaan lehden myyjiin, tekijöihin ja toisiin hyviin tyyppeihin.

Tällaisia juttuja voisivat olla muun muassa kaupungilla tehtävät myyjien tsemppauskierrokset, joka toinen kuukausi tarjottavan myyjäaamiaisen järjestelyissä auttaminen tai suomenkielisen myyntisanaston harjoittelu myyjien kanssa.

Järjestämme 9. toukokuuta kello 17:00 info-illan kiinnostuneille Vailla vakinaista asuntoa ry:n tiloissa (Kinaporinkatu 2 D). Tilaisuuteen osallistuminen ei sido mihinkään.

Kirjoita osoitteeseen toimitus@isonumero.fi, jos olet kiinnostunut tulemaan paikalle – tai jos aika ei käy sinulle, niin lähetä maili, jotta voimme lähettää sinulle lisätietoa jälkikäteen.

Iso Numero on kadulla myytävä kulttuurilehti, joka tarjoaa vähävaraisille mahdollisuuksia toimeentulonsa parantamiseen. Lehden myyjät saavat jokaisesta lehdestä kolme euroa. Lehteä julkaisee kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien kattojärjestö Kultti ry.

Lisätietoja:
päätoimittaja
Hannele Huhtala
040 572 7506
hannele.huhtala@isonumero.fi