Mainostajille

Iso Numero on voittoa tavoittelematon, journalistisin kriteerein toimitettu aikakauslehti, jonka sisältö kootaan kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien parhaimmistolta. Mukana on myös aiemmin julkaisematonta sisältöä eturivin toimittajilta, valokuvaajilta ja sarjakuvataiteilijoilta.

Isoa Numeroa saa myydä kuka tahansa, joka tarvitsee lisätuloja tiukan paikan tullen. Vuonna 2015 Ison Numeron myyjät ansaitsivat yhteensä noin
 90 000 euroa.

Mainostaminen Ison Numeron sivuilla on yhteiskuntavastuun ilmaus ja näkyvä kannanotto eriarvoisuutta vastaan. Lehti tavoittaa suoraan käteen myytynä kiinnostavan ja aktiivisen kohderyhmän.
Ison Numeron brändi on vahva ja tunnettu tavoitellussa kohderyhmässä.

Isoa Numeroa lukevat yhteiskunnallisesti valveutuneet, sosiaalisella omallatunnolla varustetut kaupunkilaiset. Heille lehden ostaminen on kannanotto sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Ison Numeron lukijoita yhdistää kiinnostus eettisiin ja ekologisiin kulutusvalintoihin. He ovat aktiivisia ja kriittisiä kuluttajia ja mielipidevaikuttajia omissa verkostoissaan. Ison Numeron lukijat ovat kiinnostuneita kulttuurista, kaupungista ja tapahtumista ympärillään.

Vuoden 2017 alusta alkaen Iso Numero ilmestyy kuusi kertaa vuodessa 8 000 kappaleen painoksella. Lehdet myydään irtonumeroina julkisilla paikoilla lähinnä pääkaupunkiseudulla. Myyjätilanteesta riippuen sitä on saatavilla vaihtelevasti myös muissa suurissa kaupungeissa. Koko painos myydään loppuun joka kerta.

Tarkemmat mediatiedot:

Maria Halonen
Markkinointipäällikkö
+358 45 346 6050
maria@huikeemarketing.fi

Mediakortti 2017