Mikä Iso Numero?

Iso Numero on yhteiskunnallinen yritys, joka luo työmahdollisuuksia ihmisille joiden on vaikea tai mahdotonta löytää tuloja muualta. Autamme ihmisiä auttamaan itseään.

Olemme sosiaalisesti vastuullista liiketoimintaa, jossa kaikki tuottomme ohjataan organisaation pitkän tähtäimen kehittämiseen ja uusien työmahdollisuuksien luomiseen.

Mitä teemme?

Tunnetuin tuotteemme on kaduilla myytävä Iso Numero -lehti, jonka myyjät pitävät itsellään puolet jokaisen myydyn lehden kansihinnasta. Se tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden hankkia tuloja kenelle tahansa. Olemme myös luoneet lehtien tilauspalvelun, joka työllistää myyjiä.

Lehden myynti on oikeaa työtä, joka vaatii sinnikkyyttä ja sitoutumista. Jokaisen lehden myyjän tulee noudattaa Ison Numeron käytössääntöjä sekä pitää yllään myyjätunnuksia.

Ison Numeron myyjät ovat ansainneet työllään tänä vuonna yli 110 000 euroa. Tulot jakautuvat noin sadan myyjän kesken.

Työmme on saanut vuosien aikana tunnustusta: Iso Numero sai muun muassa vuonna 2016 Aikakauslehtitoimittajain Liiton SAL-palkinnon ja vuonna 2015 opetus- ja kulttuuriministeriön laatupalkinnon tunnustuksena laadukkuudesta, sinnikkyydestä ja innovatiivisuudesta.