Tekijät

Isoa Numeroa tekevät ihmiset, joille laatujournalismi, valtamedian vaihtoehdot ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus ovat sydämen asia. Ennen päätymistään lukijan hyppysiin lehti on kulkenut toimittajien, graafikoiden, kuvaajien, sarjakuvataiteilijoiden, myyjien ja vapaaehtoisten käsien kautta.

Hannele Huhtala

Hannele Huhtala on päätoimittaja Isossa Numerossa. Kesällä 2016 Huhtala oli yhtenä kirjoittajana niin & näin -lehden raportissa ajatushautomoista. Huhtala asuu Länsi-Helsingissä ja pohtii usein lähiluonnon merkitystä kaupunkilaiselle.

Janne Hukka

Janne Hukka on juuriltaan karjalainen, Helsinkiin Hongkongin, Lontoon, Yhdysvaltojen ja Hämeenlinnan kautta kotiutunut toimittaja. Mukana Isossa Numerossa ihan alusta asti. Intohimoina ihmisoikeudet, kestävä kehitys, suorien saumojen ompelu ja tuoreen leivän tuoksu.

Elisa Bestetti

Elisa Bestetti on suomenitalialainen graafisen alan ammattilainen, joka on mm. töissä Planilla. Bolognan kasvatti, joka on ehtinyt opiskella sekä kirjallisuutta että maantiedettä. Elisa vastaa Ison Numeron graafisesta ulkoasusta.

Katja Tähjä

Katja Tähjä on palkittu helsinkiläinen valokuvaaja, joka on nostanut esiin siirtolaisten elämän vähemmän tunnettuja puolia. Vuonna 2016 yhdessä toimittaja Kaisa Viitasen kanssa tehty teos Karkotetut kertoo, mitä tapahtuu Euroopan pakkopalauttamille ihmisille. Kirja näyttelyineen, seminaareineen ja näytelmineen voitti vuonna 2017 Visuaalisen journalismin palkinnon.

Borislav Borisov

Borislav Borisov on Helsingin Diakonissalaitoksen työntekijä, jonka kautta liikkuu suurin osa Ison Numeron painoksesta lehden myyjille. Hän on toiminut yhtenä lehden kantavista voimista lähes sen koko viisivuotisen historian ajan. Vapaa-ajallaan Borisov on ansioitunut valo- ja videokuvaajana ja musiikintuottajana.

Leona Kotilainen

Leona Kotilainen uskoo, että henkilökohtainen on poliittista ja on solidaarinen niille, joiden oikeuksia valtarakentein ja auktoriteetein loukataan. Tässä lehdessä Kotilainen kirjoittaa Amerikan intiaani Loretta Antoinesta, jolta haluaisi oppia yhtä sun toista. Kotilainen rakastaa luonnonvesiä, arvostaa oikeinkirjoitusta ja oikolukee Ison Numeron.

Aino Sutinen

Aino Sutinen on sarjakuvapiirtäjä ja Suomen sarjakuvaseuran tiedottaja. Hän on julkaissut kaksi matkasarjakuvakirjaa ja tekee tällä hetkellä sarjakuvia Luonnonsuojelja-, Libero– ja Tempus-lehtiin, nettiin ja eri antologioihin. Koulutukseltaan hän on sosiologian ja kehitysmaatutkimuksen Bachelor of Arts Sussexin yliopistosta Englannista.